Jogok és feltételek

A Magyarországi Orosz Fekete Terrier Egyesület a Közösségért (MOFTEK), rövid név: Orosz Fekete Terrier Klub által működtetett oroszterrier,brt portál tartalmának szerzői joga a fenti egyesületet illeti, kivéve abban az esetben, ha a konkrét dokumentumban más forrás van feltüntetve, illetve a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés történik. Ebben az esetben annak megfelelően kell eljárni. 

Linkek elhelyezése 

Az oroszterrier,brt portál szerkesztősége örül, ha egyéb oldalakon rámutató linket helyeznek el. Ilyen esetben nem kell engedély, elég, ha a szerkesztőséget értesítik (A méltatlan környezetbe helyezett kapcsolódás ellen kifogást emelünk és annak megszüntetését kezdeményezzük!) 

Tartalom felhasználása 

A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció stb.) csak előzetes írásbeli engedéllyel használható fel. Nem kell engedély az idézéshez. Az idézésnek azonban meg kell felelnie a vonatkozó törvények* paragrafusainak. Idézés esetén – forrás megjelöléssel – kérünk rámutatni (link elhelyezése) a portál megfelelő oldalára. Cikkek másodközléséhez (szó szerinti közlés) engedély kell. 

Képek felhasználása 

Az oroszterrier,brt portálon található képeket szerzői jogok védik, azok felhasználása engedélyköteles. Az oroszterrier,brt portálon elhelyezett képeket előzetes engedély nélkül tilos lementeni és kereskedelmi célra felhasználni. 

Egyéb

  • Tilos az oroszterrier,brt portál tartalmát akár nyílt, akár zárt adatbázisba lementeni.
  • Tilos az oroszterrier,brt portál tartalmát kereskedelmi célra felhasználni, vagy azt terjeszteni.
  • A honlap tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra.
  • A honlap szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy a portálon közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.
  • Amennyiben további kérdései lennének, vagy közlési engedélyt szeretne kérni, itt megteheti!

*Vonatkozó törvények: 

A másodközlésnek és az idézésnek meg kell felelnie a sajtóról szóló 1986. évi II. tv., a Büntető törvénykönyv (1978.évi IV. tv.), a Polgári törvénykönyv (1957. évi IV. tv.), a Szerzői jogról szóló (1999. évi LXXVI. tv.) törvények megfelelő paragrafusainak. A Hivatal engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos.

 

Copyright, Magyarországi Orosz Fekete Terrier Egyesület a Közösségért (MOFTEK) rövid név: Orosz Fekete Terrier Klub, Minden jog fenntartva!