R endezvényeink
Rendezvényeink nyitottak, mindenkit szeretettel várunk! A pontos időpontokat honlapunkon közzétesszük!


Október 18. vasárnap: Vizsganap. Helye: Gödöllői Kutyaiskola.

Az augusztusra tervezett 2 napos kirándulás esetleges helyszínére javaslat érkezett. Kérjük az alábbi linken tekintsétek meg és várjuk véleményeteket, illetve további javaslatokat.
http://www.vadaszfogado.gportal.hu/

Október 2-3-4.: A MEOE engedélyezte, hogy a Komáromban megrendezésre kerülő jubileumi CACIB kiállítás keretén belül egyesületünk "Speciál CAC" kiállítást rendezzen. A pontos időpontról és az egyéb részletekről folyamatosan tájékoztatunk benneteket.

2009 évi programjaink

Június 20-21 Székesfehérvár CACIB
A kiállítást szervező bizottság felkérésének eleget téve Bemutató Csapatunk fellép a Best In Show megkezdése előtt.

Június 27-28, vagy július 4-5
Úszó-piknikező napot szervezünk kutyáinkkal együtt.
Tervezett helyszín: Dél-Pest környéke bányatavak
Várjuk visszajelzéseteket, hogy a két időpont közül melyik számotokra a megfelelő!

Július hónapban kiképzők segítségével szakmai, felkészítő napot tervezünk, segítséget nyújtva ezzel az ősz folyamán rendezendő K99-es vizsgarendszerbe bekapcsolódni kívánó kutya-gazda párosoknak
Helyszín: Gödöllői kutyaiskola

Nyári időszak: Fajtánkat népszerűsítő csoport szervezője (Székely Gyöngyvér) Debreceni és Zalaegerszegi központtal szervezi regionális kiképző csoportjainkat, melyhez ezúton is kérjük valamennyi tenyésztő aktív közreműködését és segítségét.

Augusztus 29-30 Debrecen CACIB
Bemutató csapat fellépése.

Augusztus-szeptember 2 napos kirándulás. Ehhez még mindig keressük a helyet és szívesen veszünk ötleteket, javaslatokat. Olyan kutyabarát szállást keresünk, ahol pénteken este együtt megfőzhetnénk egy finom egytálételt és kötetlenül tudnánk egy kellemes estét eltölteni.

Október 2-3-4. 110 éves a MEOE. Ehhez kapcsolódva a Komáromban megrendezésre kerülő 3 napos kiállítás keretein belül MOFTEK "Speciál CAC" rendezése. Kérelmünket beadtuk és várjuk az engedélyt. Kérjük, hogy javasoljatok bírót. Bárkit felkérhetünk, de választhatunk a MEOE honlapjára felkerült listából is.

Október 8-9-10-11 Pozsony Világkiállítás
Felhívjuk figyelmeteket, hogy partner klubunk 9-én rendezi Klubkiállítását. Reméljük, hogy a klubkiállításon és a pozsonyi világkiállításon számos magyar sikernek örülhetünk majd.

Október hónapban a K99 Egyesülettel kötött szerződés értelmében vizsga lebonyolítása, elismerések átadása.

November hónapban szeretnénk megvalósítani a már korábban tervezett orvosi előadást, mert sajnos időhiány miatt erre a kora tavaszi időszakban nem került sor.

 

Főoldal