H írek

2014 január 24.
Információ.

A MEOESZ életében bekövetkezett változások egyesületünket nem érintik.

A továbbiakban is önállóan működünk. Az ez évi szövetségi kártyák már rendelkezésre állnak, a beérkezett tagdíj (9.000.-ft) utalása után postázzuk, illetve a közgyűlésen is tudjátok rendezni.

A közgyűlésen a hónapokon át tartó egyeztetések, megállapodások eredményét a MOFTEK helyzetéről megosztjuk Veletek, valamint az ETSZ pályázatunkról is adunk tájékoztatást.

Mint tudjátok, a jelenlegi ETSZ, a Karakán klub a honlapján megtalálható táblázat szerint más díjszabást alkalmaz a szolgáltatásaiért, a saját tagjainak (csökkentett díjak), mint a MESZ tagsággal rendelkező (más szervezetnél tagdíjat fizetetteknek), mint például nekünk is.

Ennek ellentételezésére és tagjaink bizalmát megköszönve, Elnökségünk határozata alapján tagjaink számára az ETSZ-nél történő törzskönyvek kiváltását anyagilag egyesületünk támogatja úgy, hogy a Karakán és a MESZ tagoknál alkalmazott árak különbségét kifizeti! Ezt a kompenzációs lehetőséget nem csak a tenyésztőknél kívánjuk bevezetni, hanem valamennyi tagunknál (pl. majd a klubkiállításra történő nevezéseknél érvényesítjük).
Erről és még sok mindenről az évadzárón bővebben beszélünk és megvitatjuk.
Köszönettel az elnökség nevében: Dobai Zsuzsa elnök

 

 

 

 

 

Főoldal