H írek

2013 március 20.
Továbbképzés

Mellékelem a MEOE által küldött és a klubrendezvényekre vonatkozó továbbképzés időpontját. Aki szeretne egy kis társadalmi munkát végezni várjuk a jelentkezését.

Tisztelt Elnök Asszony, Elnök Úr!

A 2013. évi FCI Világkiállítással párhuzamosan számos klub döntött úgy, többek között az Ön által elnökölt is, hogy Speciál- vagy klubkiállítást rendez.

A rendezvények megfelelő szinten történő lebonyolításának elengedhetetlen feltétele a megfelelő szinten képzett ring személyzet megléte.

A MEOE Központ ring titkári csapata teljes kapacitásával a Világkiállításon fog dolgozni, közülük ring titkárt nem fognak tudni felkérni, viszont nem szeretnénk a fajtaklubokat segítéség nélkül hagyni, ezért 2013. április 13-án (szombat) 09:00 óra kezdettel speciális felkészítő kurzust tartunk.

A kurzus kizárólag egy alkalommal kerül megrendezésre, amelyen a részvétel díjtalan, nem feltétel a tagsági jogviszony igazolása. A kurzus elvégzése nem ad ring titkári bizonyítványt, speciálisan a klubrendezvények adminisztrációjához szükséges információkat tartalmazza.

A tanfolyam helye: 1194 Budapest Hoffher Albert u. 38-40. (konferencia terem)


A jelentkezéseket kizárólag a rendezvényt szervező fajtaklub elnökétől tudjuk elfogadni. A jelentkezéseket kérjük 2013. március 28-ig az info@oroszterrier.hu email címre megküldeni.


Üdvözlettel:
Márton Attila
ügyvezető

  

Főoldal